image
image image image image
image
Főoldal Egyesület Kiállítás Hírek Állatvédelem Partnerek Partnerek
:: MMME :: Macskamánia Magyar Macska Egyesület
     
  MacskaSzem együttes

A MacskaSzem együttes 2007 februárjában alakult meg. Mi, akik alkotjuk, énekelt verset szerető lányok vagyunk, s jelen felállásban tavaly nyár óta működünk együtt.

http://macskaszem.info.hu/

 
     
     
  Macskás tárgyak - Kéky Kira blogja

Macskás asztalom még nincs - de ezen kívül nagyon kevés dolgot tudnátok mondani, amim nincs macskásban... Mutassam?
http://macskastargyak.postr.hu/
 
     
 
 
I. Happy Cat Tenyésztői konferencia 2017. május 27. Domony völgy

 

      

 
 
 
 
 
Ki­mo­nós cica az új japán őrü­let!

Pá­lyát mó­do­sí­tot­tak a japán cir­mo­sok. Ma már nem menő az ege­ré­szés, job­ban hoz a kony­hára a gésa szakma. A fő­fog­lal­ko­zású macska gésák elő­kelő öl­tö­zék­ben vár­ják, hogy szó­ra­koz­tat­has­sák kan­dúr­ja­i­kat.

1. A fehérre maszkírozott arc a macskagésáknál is menő. Ahogy a szigorú szabályok szerint befésült frizura is.
 
 
 
 
A kullancsok és az általuk terjesztett betegségek

A kullancs a melegvérű állatok és az ember parazitája. 50 millió éve él a Földön, 200 szorosára felduzzad táplálkozás közben, egy peterakáskor több ezer petét képes lerakni. Az egyre többet emlegetett, ember és állat által egyaránt megtapasztalható klímaváltozás hatással van a macskák parazitáira is. Korábban még lehetett tavaszi és őszi kullancsszezonról beszélni, ám napjainkban ez a ciklus egyre inkább fölborulni látszik. Az utóbbi években már csupán néhány hétig tartott az az időszak, amikor kedvenc négylábúink nem kullanccsal a bőrükben tértek haza a szokásos sétákról
 
 
 
 
Tetkós macska

Tetkós macska

Timur, a 24 éves orosz tetoválóművész nagy macska rajongó. Gondolt egyet, és egy, a saját mellkasán lévő tetováláshoz hasonló tetkót varrt házi kedvencére, Coco-ra. Az állatvédők kiakadtak, a művész viszont büszkén mutogatja alkotását.

 
 
 
 
 
IAMS Macskatenyésztői Konferencia

Szeretettel meghívunk minden érdeklődő macskatenyésztőt (függetlenül attól, milyen táppal etet) az IAMS Macskatenyésztői konferenciára!

A programon való részvétel ingyenes!

Helyszín: Alpha Vet Kft. budapesti telephelye:
Budapest XIX. ker. Hofherr Albert u. 38-40. (Ecseri piac mellett - M5 bevezető)

Kezdés
: 13 órakkor

Kérjük jelezze részvételi szándékát 2011. március 30-ig az
eukanuba@alpha-vet.hu  e - mail címen.

Markó Mónika
marketing manager
H-8000 Székesfehérvár
Homoksor 7.
Tel.: +36 30 207 1183
Fax: +36 22 516 411
e-mail: eukanuba@alpha-vet.hu
www.alpha-vet.hu www.eukanuba.hu
 
 
 
 
IAMS Tenyésztői Konferencia

Szeretettel meghívunk minden érdeklődő macskatenyésztőt (függetlenül attól, milyen táppal etet) az IAMS Macskatenyésztői konferenciára!

A programon való részvétel ingyenes.
Helyszín: Botel Hotel - 1212 Budapest, Parti sétány 1. www.botelhotellisa.hu
Kezdés: 13 : 30 órakkor

Kérjük jelezze részvételi szándékát 2010. január 19-ig az eukanuba@eukanuba.hu vagy az info@macskamania.hu e - mail címen.
 
 
 
 
 
Nőstény macskák fogamzásgátlása

imageTöbb módszer is van arra, hogy egy nőstény macska szaporodási képességét megakadályozzuk. A műtéti eljárás az állatorvos által legjobbnak tartott, ám végleges megoldás.
 
 
 
 
Bíróság előtt a macskalukasztó
A bíróság előtt vonják felelősségre azt a Pennsylvania-i nőt Amerikában, aki „gothic kittens” név alatt piercinggel átlyukasztott kiscicákat kínálgatott az interneten. A kutya- és macskakozmetikát üzemeltető vállalkozót az állatokkal való szükségtelenül kegyetlen bánásmóddal vádolják. A nő védelmébe vette az állatvédők felháborodását kiváltó akcióját.
 
 
 
 
Milliókat hoz a Japán vasútnak a kabalamacska

imageTokió - Egymilliárd százmillió jen - 1,7 milliárd forint - hasznot hajtott szűkebb pátriája gazdaságának 2007-ben az a japán macska, amely páratlan vasúti karriert futott be: kinevezték főállomásfőnöknek.

És még csak tízéves...

Jelenleg a - nem túl nagy - vasúttársaság ötödik legmagasabb rangú embere, illetve állatja - nő létére! Ugyanakkor a leghasznosabb, mert hírére a vártnál 55 ezerrel több ember váltott jegyet tavaly a vasútvonalra. A cica egykedvűen tűri, hogy tányérsapkát rakjanak fejére és fényképezzék a csodájára járó utasok.

Szerző: mti
 
 

jordans for salejordans for salejordans for salesac longchamp pas cher