image
image image image image
image
Főoldal Egyesület Kiállítás Hírek Állatvédelem Partnerek Partnerek
:: MMME :: Macskamánia Magyar Macska Egyesület
     
  Tisztelt Tagok!
Az éves tagdíj 2024 - ben 10.000 Ft!
A pártolói hozzájárulás 2024-ben 5.000 Ft!
Kérek mindenkit, hogy a tagdíjat 2024. január 31. - ig fizesse be!


 
     
 

Tetkós macska

 

Timur imádott macskája, Coco talán az első házi kedvenc, aki tetoválással rendelkezik. A "beavatkozás" állatorvosi felügyelet mellett, altatásban történt. A gazdi büszke őrült ötletére, amit azóta videón mutogat mindenkinek. Naná, hogy az állatvédők rögtön lecsaptak rá! Nem igazán voltak lenyűgözve a látottakról, úgy gondolják ez állatkínzás. "Minden ok nélkül bántalmazták a macskát. Minden alkalommal, amikor egy macska altatás alá kerül, elveszít egy évet az életéből." érveltek az aktivisták. Ezen túl a seb gyógyulása is hosszadalmas és fájdalmas lehet az érzékeny állat számára. Arról nem is beszélve, hogy ha esetlegesen a vérébe festék került, súlyosan megbetegedhet, vagy akár meg is halhat.

Viszont vannak, akik szerint Timur semmi rosszat nem csinált. Hiszen a macska altatás alatt volt, nem érzett fájdalmat, és még szép is lett a tetkója. Bár szakértők szerint a tetoválás több, mint valószínű, hogy rövid időn belül megkopik, és csak egy ronda folt marad belőle.

Timurnak annyira megtetszett az eredmény, hogy saját alkarjára varrta cicáját, újdonsült mintájával együtt. "Carpe diem!"

forrás: vidget.hu


 
 
Vissza



jordans for salejordans for salejordans for salesac longchamp pas cher