image
image image image image
image
Főoldal Egyesület Kiállítás Hírek Állatvédelem Partnerek Partnerek
:: MMME :: Macskamánia Magyar Macska Egyesület
     
  KIÁLLÍTÁSI NAPTÁR

image2019. évi kiállítások

2019. február 9-10.
2019. március 16-17.
2019. október 12-13.
2019. november 16-17. TICA

A kiállítások a 
Lurdy házban kerülnek megrendezésre.
 
     
     
  Tisztelt Tagok!
Az éves tagdíj 2019 - ben 5.000 Ft!
A pártolói hozzájárulás 2019-ben 3.000 Ft!
Kérek mindenkit, hogy a tagdíjat január 31 - ig fizesse be!


 
     
 

Bíróság előtt a macskalukasztó

 

A bíróság előtt vonják felelősségre azt a Pennsylvania-i nőt Amerikában, aki „gothic kittens” név alatt piercinggel átlyukasztott kiscicákat kínálgatott az interneten. A kutya- és macskakozmetikát üzemeltető vállalkozót az állatokkal való szükségtelenül kegyetlen bánásmóddal vádolják. A nő védelmébe vette az állatvédők felháborodását kiváltó akcióját.
A PETA állatvédő szervezet útmutatása alapján a rendőrség még 2008-ban házkutatást tartott, és kimenekítették a nő lakásából az eladásra váró, fémdarabokkal átszurkált kiscicákat.
Az elkövető saját védelmére azt hozta fel mentségként, hogy célja nem az állatok szenvedése volt. Hangsúlyozta továbbá, hogy az összes kölyökmacska egészséges, jól táplált, rendszeresen bolhátlanított példány volt. Véleménye szerint nincs különbség az ember és a macska testékszerekkel való kidekorálása között. A rendőrség egy férfit is gyanúsít, aki segített a vásárlók toborzásában. A testékszerekkel elcsúfított cicákat néhány száz dollárért kínálgatták az interneten.
A kölyökmacskáknak a fülébe ültettek súlyos fémdarabokat, a nyakbőrüket és a farkukat is átfúrták. A kutyakozmetikus hosszasan panaszkodott az amerikai sajtónak, amiért a botrányos ügy tönkretette a hírnevét és a vállalkozása is a csőd közelébe került.

 
 
Visszajordans for salejordans for salejordans for salesac longchamp pas cher